CLUBS EN CLUBVOORZITTERS

Area 05 telt 12 Zontaclubs en 2 Young Zontaclubs in West-Vlaanderen en Gent. Een club is een gevarieerd gezelschap van dynamische vrouwen. We streven naar diversiteit en inclusiviteit mbt leeftijd, studies, beroepen, afkomst en persoonlijkheid. 

Elke club beslist autonoom hoe zij acties concreet maken, welke fundraising zij opzetten, welke lokale goede doelen zij sponsoren, hoe zij hun vergaderingen invullen, welke teambuilding zij doen,... Een club wordt geleid door een voorzitter (de Club President) en een bestuur.

Tijdens de maandelijkse vergaderingen wordt er gezellig getafeld, krijgen we interessante sprekers te horen, wordt er genetwerkt en wisselen we ervaringen uit. We maken plannen om geld in te zamelen voor onze maatschappelijke doelen of om actie te voeren rond één van onze kernthema's. Inspiratie en connectie gaan hier hand in hand!

Als club willen we een veilige plek zijn waar iedere vrouw zich welkom voelt en haar talenten kan inzetten en ontplooien.  

Zonta Club Brugge

Liselotte Hoet

Zonta verbindt vrouwen en vormt een netwerk dat zich inzet voor een betere wereld voor vrouwen en meisjes.

Zonta Club Damme

Kristin Dewever

Zonta Club De Haan - Middenkust

Veerle Standaert

Ik hou ervan om mij vrijwillig in te zetten om goede doelen te steunen, liefst waar vrouwen en kinderen beter van worden. Een meerwaarde van Zonta is om met een groep vriendinnen interessante ledenvergaderingen te organiseren, boeiende sprekers uit te nodigen en leuke activiteiten te doen die de band versterken.

Zonta Club Diksmuide

Kelly Decloedt

Het sociaal engagement, de leuke vriendinnengroep en persoonlijke verruiming maken voor mij Zonta tot de perfecte 'after work' tijdsbesteding.

Zonta Club Gent I

Ingeborg Van Germeersch

Door Zonta besef ik dat er groepen mensen zijn die het moeilijk hebben. Hier samen met andere vrouwen concreet iets aan doen is motiverend. We vormen in én buiten de club een prachtige vriendengroep.

Zonta Club Gent II

Carla Hertleer

Zonta opent je wereld, omdat je samenwerkt met vrouwen van verschillende achtergrond aan een gemeenschappelijk goed doel. En dit niet enkel lokaal, maar ook nationaal en internationaal. Zeer verrijkend!

Zonta Club Ieper

Stephanie Geeraert

Ik heb de intentie iets te kunnen betekenen voor vrouwen die daar behoefte aan hebben. En liefst doe ik dat samen met toffe geëngageerde gelijkgezinde madammen. En dat vind ik helemaal terug bij Zonta.

Zonta Club Kortrijk

Valerie Graulich en Caroline De Meyere

SAMEN voor één doel. Samen voor een betere wereld in een vriendschappelijke context.

Sociaal engagement in de strijd voor een betere wereld voor vrouwen en meisjes, in een omgeving van duurzame vriendschap. Ik ben er meer en meer van overtuigd dat Zonta er toe doet en dat ik daar graag deel van wil uitmaken

Zonta Club Middelkerke-Westkust

Martine Deplanter

Waar Zonta voor staat is zo mooi! Ik ben fier deel uit te maken van die grote geëngageerde familie, waar ook vriendschap hoog aangeschreven staat.

Zonta Club Roeselare

Inge Bekaert

Mijn drijfveren: vriendschap, sociaal engagement, empowering women.

Zonta Club Tielt

Joke Verweirder en Hilde Naert

In groep samen leuke dingen doen en ons inzetten voor goede doelen die we jaarlijks steunen.

Zonta Club Waregem

Sabine Slegers

Met andere geëngageerde vrouwen samenkomen, leren, enz... is even me-time. Zich inzetten via mooie projecten voor meisjes en vrouwen van dichtbij of ver, is voor mij een bron van energie en geluk.

Zonta Club Golden Z Brugge

Manon Steevens

Young Zonta Gent

Naam voorzitter

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x