ONZE BOARD

Areaboard

Karolien Dewitte

Area Director

Ik haal zoveel geluk en energie uit de ontmoetingen met vrouwen, gelijkgestemd maar zo divers, die zich maatschappelijk willen engageren. Elke inzet om de wereld een beetje mooier te maken is zo waardevol! Lid zijn van Zonta is verrijkend!

Hilde Verstraete

Vice Area Director

Knoop je graag nieuwe vriendschappen aan? Ben je trots als meisje, vrouw door het leven te gaan? Ben je 'open minded' en wens je je sociaal te engageren? Wens je samen bepaalde doelen te bereiken? Hou je van teamspirit en teamwork? Dit zijn alvast enkele redenen waarom ik mij als Zontalid engageer.

Barbara Reygaerts

Treasurer

Wij, Zontians, zijn actieve vrouwen die opkomen voor het welzijn van vrouwen en kinderen. Daarbij kan je jezelf ontwikkelen, events organiseren, samenzijn en is er vooral veel vriendschap. Ik wil dit niet meer missen!

Claudine Tytgat

PR en Communication

Zonta betekent niet zomaar deel uit maken van een groep vrouwen. Zonta zorgt voor een open en frisse blik op wat zich afspeelt in de maatschappij. We kijken en zien, we horen en luisteren, we overleggen en organiseren. Zonta betekent betrokkenheid en engagement om van dichtbij of veraf de wereld beter te maken voor vrouwen en meisjes.

Hilde Famaey

Secretary

Intenser sociaal engagement gesteund op warme vriendschappen.

Mylène Baert

Past Area Director

Nominating Committee

Christine Laperre

Engagement - Vriendschap - Wederzijds begrip - Verrijking - Een verschil maken.

Fabienne Vandeputte

Zonta is voor mij engagement, verbondenheid en ‘power’, girlpower!

Sybil Soenen

Zonta betekent voor mij vriendschap, inspiratie, onderlinge steun, verbreding van kennis en vooral gezamenlijk iets betekenen. Belangeloos goed doen voor anderen geeft energie.

Membership

Lieve Vinckier

Carmen Monasterio

De vriendschap met enthousiaste, dynamische & diverse vrouwen, samen voor één doel - Leerrijk - Maatschappelijk betrokkenheid

(Committee) Advocacy – UN – Zonta Foundation for Women

Marina Velle

Ingeborg Delmulle

Ik ben lid geworden vanuit een engagement om iets terug te doen voor de maatschappij. Inmiddels kreeg ik een veel ruimer inzicht in problematieken zoals genderissues en armoede, en ervaarde ik vele warme vriendschappen binnen de club en in de area, maar ook op districts- en internationaal niveau. Zonta verruimt letterlijk en figuurlijk je grenzen en verrijkt je (sociaal) leven.

Awards and Scholarships

Greet Deprez

Inzet voor de hoofddoelen van Zonta: streven naar gelijke kansen en rechten voor vrouwen en mannen, het ondersteunen van onderwijs voor meisjes via awards en scholarships en het opkomen tegen geweld op vrouwen en kindhuwelijken.
In clubverband activiteiten organiseren om goede doelen te kunnen steunen.
Persoonlijk: de vriendschap en verbondenheid, de Zonta-spirit

Cycling Team

Christine Gantois

Ik ben lid van Zonta omwille van de missie van Zonta, de situatie van vrouwen en kinderen verbeteren en wat ik fijn vind is de vriendschap, met je Zonta vriendinnen gezellig samen kunnen zijn en tesamen acties kunnen ondernemen voor het goede doel.

Christine De Dijcker

Samen met leuke dames (vriendinnen) leuke dingen doen, op én naast de fiets en tegelijk andere dames en kindjes helpen.

Young Zonta

Famke Desoete

Inge Van Schelstraete

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x